Donateurs en adverteerders bedankt!

Wij danken alle trouwe donateurs voor hun jaarlijkse gift. Zij helpen ons op deze manier uitermate om onze vereniging in stand te houden. Wij kunnen niet bestaan zonder donateurs en sponsors. Hiervoor hebben wij een Stichting die onze gelden beheert. De stichting zal, naar vermogen, aanschaf van instrumenten, muziekstukken, uniformen en dergelijke voor haar rekening nemen. Uw donatie komt geheel de muziek vereniging Concordia ten goede.

Giften zijn derhalve van harte welkom. U kunt doneren (minimaal 5 euro) aan de Stichting vrienden van 'Muziekvereniging Concordia' te Haastrecht.

Ons rekeningnummer is NL 98 RABO 0118 5042 58 t.n.v. Stichting Vrienden van de Muziekvereniging Concordia

In ruil hiervoor krijgt u in ieder geval een uitnodiging met 2 vrijkaarten voor ons jaarlijks Voorjaarsconcert in de Grote Haven. Alvast hartelijk bedankt.

Voor ondernemers en bedrijven bestaat de mogelijkheid om zich als sponsor aan Muziekvereniging Concordia te verbinden. Dit kan in de vorm van sponsoring op langere termijn. Daarnaast kan gekozen worden voor projectsponsoring, zoals sponsoring van concerten, aanschaf van instrumenten, etc. Voor iedere vorm van sponsoring geldt overigens, dat de invulling van de tegenprestatie door Muziekvereniging Concordia maatwerk is, wat in overleg met de sponsor wordt bepaald.Steun ons door uw online-aankopen te doen via onderstaande link, voor u kost dit niets meer en wij krijgen een leuke provisie over uw aankoop.